top of page

Ons verhaal

De Kleine Fenix bestaat al enkele jaren. In de loop van deze jaren hebben wij ons aanbod gestaag uitgebouwd: workshops 'vliegers bouwen' voor groepen (scholen, zeeklassen, kampen, ...) werden aangevuld met een aanbod van les-activiteiten ('wereldoriëntatie) en het geven van korte initiaties. 

Daarnaast zijn we ook een aanbod gaan ontwikkelen waarbij het  decoratieve aspect centraal staat. Hiermee trekken we naar ieder die een event wil voorzien van kleurrijke decoratie (banners, showkites, een initiatie voor kinderen, ...). Hierbij mochten we in het verlededen reeds werken voor zowel private als publieke partners. 

 

Duurzaam ondernemen is voor ons geen loos begrip: wij kiezen bewust voor herbruikbare vliegers voor onze workshops en onze banners bestellen we bij een leverancier die verbonden is aan een weeshuis. Op die manier willen we een klein beetje ons steentje bijdragen aan een betere wereld en een proper strand. 

Ons team

De begeleiding van onze activiteiten gebeurt door 1 of 2 personen (meer zijn mogelijk indien dit nodig is). 
Stephan is docent aan de lerarenopleiding 'lager onderwijs' en heeft meer dan 15 jaar ervaring als leerkracht secundair en hoger onderwijs. Daarnaast is hij gepassioneerd vliegeraar en meervoudig vice-kampioen van België.  Samen met Ingeborg vormt hij Fenix Pair, een Belgisch - Nederlands pair wedstrijd-vliegeren dat deelneemt aan nationale en internationale events (onder andere het EK). Ingeborg begeleidt ook regelmatig de workshops en is vaak aanwezig op de events waar we de decoratie voorzien. Zij is actief als laborante in de voedingsindustrie. 

378373828_811033907474083_4474547000577512487_n.jpg
bottom of page